АКТУАЛНО В ДИЛЪРСТВАТА
19.03.2021

Порше София Запад ще работи с непроменено работно време и нови мерки за безопасност, съобразени с обявените противоепидемични изисквания

Порше София Запад продължава работа с нормално работно време, но налага временни промени в работата с клиенти на територията на комплекса във връзка с въведените противоепидемични мерки от Заповед РД-01-173/18.03.2021 на Министъра на Здравеопазването
AUDI_Day_0089

Уважаеми клиенти, 

И в настоящата предизвикателна ситуация оставаме на ваше разположение, съблюдавайки стриктно препоръките на отговорните институции и изискванията, заложени в Заповед РД-01-173/18.03.2021 на Министъра на здравеопазването. 

Комплексът ще функционира с непроменено работно време, но предвид новите противоепидемични мерки се налага временна реорганизация в процесите на работа с клиенти за периода от 22 до 31 март.

  • Всички продукти и услуги от портфолиото ни са налични, но с грижа за вашата безопасност те ще се предлагат безконтактно.
  • Всички документи, свързани с обслужването в сервиза или покупко-продажбата на нови и употребявани автомобили, ще бъдат предварително подготвени от нашите сервизни и търговски консултанти и предадени на клиента извън шоурума на комплекса.
  • Предаването на закупените автомобилите  ще се случва в открите площи на комплекса.
  • Приемането и издаването на автомобилите от сервиза ще се осъществява пред Приемната на сервиза или в клиентската зона на паркинга.
  • Разплащанията ще се осъществяват изцяло безконтактно, като ще бъдат осигурени възможности това да се случва извън шоурума на комплекса. 
  • Услугата "Сервиз от врата до врата" е на разположение на всички клиенти на сервиза, като цената ѝ е калкулирана в стойността на сервизната услуга. 

Нашият екип от професионалисти е на Ваше разположение при възникнали въпроси или нужда от съдействие.

Информация можете да получите и на тел: 02/ 81 28 400 .