Порше София Запад Новини

Тук можете да намерите всички най-актуални новини от Порше София Запад.

 • Audi RS Q e-tron E2
  Новини от Audi 04.10.2022

  Audi RS Q e-tron E2: по-лек, по-аеродинамичен и още по-ефективен

  През март 2022 г. Audi RS Q e-tron спечели първото си рали в пустинята в Абу Даби, а сега е готов и следващият еволюционен етап.

 • Audi Corner in Wave Resort at Sting Pharma Conference
  Представяне 01.10.2022

  Порше София Запад - официален превозвач на национална фармацевтична конференция

  Порше София Запад партнира на националната фармацевтична конференция, организирана от Стинг Фарма, лидер при лекарствените продукти.

 • Audi Cleanup Mission
  НОВО ОТ AUDI 22.02.2022

  За един по-чист Дунав: Четирима партньори започват почистване в Румъния

  Фондацията Фери Порше, германският производител на козметика BABOR BEAUTY GROUP, зеленият стартъп everwave и екологичната фондация на Audi започват съвместна мисия по почистване на река Дунав. Около Earth Day (22 април) квартетът ще пусне в действие високотехнологичния сметосъбиращ кораб CollectiX на everwave. Снабденият с конвейерна лента и интелигентни сензори кораб събира информация за количеството, вида и разположението на боклука в реката. На тази база могат да бъдат разработени дългосрочни решения и концепции за превенция срещу замърсяване в различните региони. Корабът ще събира пластмаса и други видове боклук от Дунав и околните притоци в Румъния в продължение на пет седмици.

 • Audi Q4 e-tron: естетика и простор в комбинация с премиум технологии
  НОВО ОТ AUDI 22.10.2021

  Audi Q4 e-tron: естетика и простор в комбинация с премиум технологии

  Q4 e-tron и Q4 Sportback e-tron осигуряват неподправена електрическа наслада от шофирането и първокласен интериорен лукс.

 • Audi RS Q e-tron
  НОВО ОТ AUDI 29.09.2021

  Надпревара с времето - последни 100 дни за Audi преди Рали Дакар 2022

  След по-малко от 100 дни ще бъде даден стартът на 44-ото издание на прочутото състезание за издръжливост Рали Дакар. За екипа на Audi Sportтова означава истинска надпревара с времето - както метеорологичното, така и измеримото с часовник.

 • Audi grandsphere concept
  НОВО ОТ AUDI 20.09.2021

  Audi grandsphere concept – First Class на бъдещето

  Частен самолет за наземна употреба - Audi представя на IAA 2021 студията Audi grandsphere concept. Подобно на първа класа в самолет, дългата 5,35 метра лимузина осигурява индивидуално пътуване при максимален комфорт и цял асортимент от възможности за изживявания по време на път.

 • Audi RS 3 Sportback
  НОВО ОТ AUDI 15.09.2021

  Audi RS 3 Sportback - Задава такт за върхово представяне

  Представянето на новия Audi RS 3 Sportback впечатлява по всички възможни параметри. Могъщ дизайн, впечатляваща динамика и 2,5-литров TFSI-агрегат - тази комбинация ще ви очарова всеки ден, отново и отново.

 • Audi Skysphere Concept
  НОВО ОТ AUDI 12.08.2021

  Отворен към бъдещето – Audi skysphere concept

  Инголщад/Монтерей/Малибу, 10 август 2021.Впечатляващият роудстър е първият представител на цяло семейство от концептуални модели на Audi. Audi skysphere concept е електрически задвижван открит автомобил с две врати, чиито линии показват как ще изглежда дизайнът на бъдещето при Audi. По този начин марката представя своята визия за прогресивния луксозен сегмент на бъдещето, интериорът е еволюирал в пространство за изживявания, а автомобилът се превръща в "Experience Device". Това е възможно благодарение на автоматизираното шофиране, революционния редизайн на интериора и цялостна дигитална екосистема.

 • Webp.net-resizeimage (55)
  НОВО ОТ AUDI 07.06.2021

  Спортни, практични и елегантни: Q5 Sportback и SQ5 Sportback TDI

  С модела Q5 Sportback Audi пуска на пазара своя трети Crossover Utility Vehicle (или накратко CUV) след моделите Q3 Sportback и e-tron Sportback. На върха на моделната гама застава варианта SQ5 Sportback TDI. Неговият трилитров TDI двигател разполага с 251 кВт (341 к.с.) мощност и 700 Нм максимален въртящ момент..

 • Webp.net-resizeimage (28)
  НОВО ОТ AUDI 24.05.2021

  Електрическа мобилност от ново измерение: Audi Q4 e-tron поставя нови стандарти в интериорното обзавеждане и ергономията

  Добре дошли на борда: в новия Audi Q4 e-tron водачът и пасажерите попадат в едно напълно ново измерение. Вътрешният простор в електрически задвижвания компактен SUV значително превъзхожда привичните към момента показатели в класа – той предлага място, сравнимо с моделите от висшата категория. Новата генерация на волана с Touch-управление на функциите също е част от насочените към бъдещето елементи в новия електрически модел. Audi Q4 e-tron може да се похвали с ниши за предмети с обща вместимост 25 литра, като специален акцент са поставките за бутилки в горната част на вратите. Просторният и прогресивен интериорен дизайн ни дава възможност да попаднем в една нова технократска ера.

 • eGT_2021_2301
  НОВО ОТ AUDI 10.04.2021

  Електрически, спортен и прогресивен: Audi e-tron GT

  С модела e-tron GT, марката Audi показва колко вдъхновяваща може да бъде електрическата мобилност. Елегантното купе с четири врати съчетава емоционален дизайн с мощно задвижване и динамична управляемост. Този модел бележи прехода към една нова ера – това е Gran Turismo на бъдещето.

 • Webp.net-resizeimage (18)
  НОВО ОТ AUDI 10.02.2021

  Един бестселър става още по-добър: Audi представя Q5 с нова визия

  Новият Audi Q5 съчетава спортния характер на едно комби Audi Avant с висока функционалност във всекидневието. Неговият нов, спортен дизайнерски език очарова още от пръв поглед, а благодарение на системата за задвижване на четирите колела quattro динамиката въодушевява по време на всяко пътуване.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.