АКТУАЛНО ЗА СЕРВИЗА
09.11.2018

Програма Сервиз 4+

Изгодни сервизни пакети за всички модели Audi на възраст над 4 години.
Погрижете се за техническото състояние на Вашия автомобил с програмата Сервиз 4+

Лоялността и доверието се градят с течение на дългогодишно сътрудничество. Вашето удовлетворение е онова, което ни мотивира да работим непрекъснато, за да подобрим обслужването си и да оправдаем Вашите очаквания. Затова Ви предлагаме нашите сервизни пакети.

Ние възнаграждаваме Вашето посещение при нас.

Не правете компромиси, когато става въпрос за Вашето Audi и удоволствието от шофиране. Защото е важно да може да разчитате на автомобила си, докато сте на път. Ние знаем това. Благодарение на експертните познания на нашите сервизни специалисти, качествените материали и специализирани инструменти ежедневно се грижим за изграждане на доверие между Вас и Вашето Audi. Убедете се сами!

Сервизните пакети на Audi са специално предназначени за модели Audi над 4 години и Ви предлагат изгодно ценово предимство за извършения ремонт и вложените части.

Програмата Сервиз 4+ предлага разнообразия от изгодни пакетни предложения за цялата моделна гама на Audi при автомобили над 4 години. Пакетните цени включват Audi Оригинални резервни части, както и труда за тяхната подмяна. Цените на различните сервизни пакети зависят от модификацията на автомобила и се определят индивидуално по номера на шаси.

Повече за програмата научете тук.