СЪБИТИЕ
19.06.2019

Порше София Запад  - партньор на "Tech of Tomorrow 2019"

Порше София Запад  показа най-новите модели на AUDI - Q3 и Q8 - на един от най-големите технологични форуми в София "Tech of Tomorrow."
TOT

Воден от постоянния си стремеж към иновации, Audi е сред лидерите, чертаещи бъдещето на автомобилната индустрия. Споделена мобилност, електрификация, свързаност и автономност са само част от мега-трендовете, оформящи  автомобилния свят през следващите десетилетия.

Като официален представител и оторизиран дилър на Audi, Порше София Запад за пореден  път  застана зад емблематичното мото на бранда “Vorsprung durch Technik,” партнирайки  на един от най-големите дискусионни форуми за високи технологии  у нас: ‘Tech of Tomorrow,’ част от поредицата дискусии Клуб Investor.bg. Ролята на блокчейн и изкуствения интелект върху развитието на бизнеса,  настъпващата роботизация и нарастващото значение на информационната и киберсигурност – това бяха ключовите теми и акценти, дискутирани на събитието, което се проведе на 13 април. Участниците във форума имаха възможността да усетят динамиката на пътя и да се докоснат до иновативните технологии, интегрирани в най-новите и атрактивни модели на бранда - Audi Q3 и Audi Q8.