Порше София Запад Новини

Тук можете да намерите всички най-актуални новини от Порше София Запад.

  1. Новини
  2. Порше София Запад  - партньор на "Tech of Tomorrow 2019"
19.06.2019
СЪБИТИЕ

Порше София Запад  - партньор на "Tech of Tomorrow 2019"

Порше София Запад  показа най-новите модели на AUDI - Q3 и Q8 - на един от най-големите технологични форуми в София "Tech of Tomorrow."

TOT

Воден от постоянния си стремеж към иновации, Audi е сред лидерите, чертаещи бъдещето на автомобилната индустрия. Споделена мобилност, електрификация, свързаност и автономност са само част от мега-трендовете, оформящи  автомобилния свят през следващите десетилетия.

Като официален представител и оторизиран дилър на Audi, Порше София Запад за пореден  път  застана зад емблематичното мото на бранда “Vorsprung durch Technik,” партнирайки  на един от най-големите дискусионни форуми за високи технологии  у нас: ‘Tech of Tomorrow,’ част от поредицата дискусии Клуб Investor.bg. Ролята на блокчейн и изкуствения интелект върху развитието на бизнеса,  настъпващата роботизация и нарастващото значение на информационната и киберсигурност – това бяха ключовите теми и акценти, дискутирани на събитието, което се проведе на 13 април. Участниците във форума имаха възможността да усетят динамиката на пътя и да се докоснат до иновативните технологии, интегрирани в най-новите и атрактивни модели на бранда - Audi Q3 и Audi Q8.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.