Порше София Запад news

Audi gestaltet heute schon die Welt von morgen. Mit progressiver Technologie, leidenschaftlicher Kreativität und neuen gesellschaftlichen Denkanstößen. Entdecken Sie jetzt die Vielfalt unserer Audi Modelle.

  1. Новини
  2. Порше София Запад - официален превозвач на национална фармацевтична конференция
01.10.2022
Представяне

Порше София Запад - официален превозвач на национална фармацевтична конференция

Порше София Запад партнира на националната фармацевтична конференция, организирана от Стинг Фарма, лидер при лекарствените продукти.

Audi Corner in Wave Resort at Sting Pharma Conference

В началото на есента Порше Интер Ауто партнира на националната фармацевтична конференция, организирана ежегодно от Стинг Фарма, лидер в сектора на лекарствените продукти. Двудневният национален форум, провеждащ се в Wave Resort, Поморие, се превърна в платформа за обмяна на опит и знания между  изтъкнати експерти и бизнес професионалисти по важни въпроси, свързани с фармацевтиката, биотехнологиите и здравеопазването – нови медикаментите, иновации в терапевтичните услуги, търговия и  маркетинг, интеракция с пациентите, здравни и стоматологични грижи.


Водещите фармацевтични доставчици се ангажираха активно с бизнес промените като катализатор за по-добро здравеопазване и грижа за пациента, а Порше София Запад се погрижи за комфорта на участниците и на свой ред демонстрира трансформацията в автомобилния сектор с най-новите модели в портфолиото на Audi. На разположение за тестови шофирания беше цялата Q-флота на бранда: Audi Q8, изцяло обновения в технологично отношения Q7, Audi Q5, Audi Q3 и Q3 Sportback, Audi Q2 и A5 Sportback:


Audi fleet 3_Wave Resort
Audi fleet 1_Wave Resort
Image
Audi Corner_Wave Resort_Sting Pharma Conference
Image

Anmeldung zum Newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.