Порше София Запад Новини

Audi оформя света на утрешния ден с прогресивни технологии и ненадминат дизайн. Открийте разнообразието на Audi моделите сега

  1. Новини и събития
  2. Ексклузивен тест-драйв с най-актуалните модели от Audi по време на Building Style 2022
27.11.2022
Представяне

Ексклузивен тест-драйв с най-актуалните модели от Audi по време на Building Style 2022

Порше София Запад презентира концептуалните модели от Sphere семейството на Audi пред аудиторията на форума и организира екслузивен 3-дневен тест драйв за гостите с най-новите автомобили от флотата на бранда.

BStyle_Day2_107

Под знака на успеха и емоциите премина юбилейното 20то издание на архитектурен форум BUILDINGSTYLE 2022. Повече от две десетилетия форумът дава ефективна нетуъркинг платформа за професионалисти от архитектурния сектор и свързаните с него бизнеси. Програмата на тазгодишното издание се фокусира върху предизвикателствата и новите възможности пред съвременната архитектура с комплексни презентации за иновациите и високите постижения в сферата на архитектурата и строителството.

Image
Image

Решения за енергийна ефективност, естетика в интериора и екстериора, прогресивен дизайн и високи технологии бяха основен акцент и в презентацията на Порше София Запад. Устойчивата премиум мобилност на бъдещето бе представена през “Sphere” семейството от концептулани модели на Audi и най-новите модели на бранда, а гостите на форума имаха възможност да я изживеят на живо в специално организиран за тях тридневен тест-драйв.

Image
Image
Image
Image

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.