ТЕКУЩИ СЪБИТИЯ
12.12.2019

ПОРШЕ БЪЛГАРИЯ С ПРИЗ ЗА ЛИДЕР В АВТОМОБИЛНИЯ СЕКТОР ОТ ICAP BULGARIA

ПОРШЕ БЪЛГАРИЯ бе удостоена с приз за лидер в автомобилния сектор в България за 2018 година по време на церемонията  TRUE LEADERS, която се проведе в края на годината.Инициативата се организира за седма поредна година от  ICAP България и награждава всички български компании, лидери в своя сектор от икономиката,които едновременно отговарят на няколко обективни критерия.
True Leaders 2018 Awards _ PORSCHE BG

ICAP Bulgaria, част от ICAP, group of companies - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, за седма поредна година отличава водещите компании в България, с наградите “TRUE LEADERS”.

Събитието се състоя на 11 декември 2019г., в зала Rainbow Plaza София. TRUE LEADERS компаниите бяха наградени по време на официална церемония, в присъствието на повече от 200 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

Наградата на Порше България беше връчена лично на изпълнителния директор - г-н Маркус Татцер от г-жа Роза Кузмано, Генерален Секретар на Италианската Търговска Камара в България.

 

 

Инициативата TRUE LEADERS отличава всички компании, лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии (според официално публикувани данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

Наградените компании отговарят на следните критерии:

  • са сред 300-те най – печеливши компании по  EBITDA за 2018
  • са увеличили броя на своя персонал (2018 спрямо 2017)
  • имат висока кредитна оценка (ICAP Credit Score  B2 - A1)
  • са лидер в своя сектор

По време на церемонията Порше София Запад, официален партньор на събитието представи някои от най-новите модели - Audi Q3, Audi Q8 и изцяло електрическия e-tron.