АКТУАЛНО ЗА СЕРВИЗА
31.10.2017

Подгответе се за зимата.

Купете 4 гуми Continental, Semperit или Barum и спечелете Audi Оригинален аксесоар.
Continental

Когато листата започват да падат, безопасността Ви не трябва да ги следва.

От създаването си през 1871 година Continental работи за осъществяването на една цел: да осигури отлично владеене на пътя при шофиране, без компромиси по отношение на комфорт и удоволствие. Немският инженерен опит и цялостно автомобилно ноу-хау са вложени в създаването на първокласни гуми с марка Continental. Резултатът за шофьорите е увереност във всяка една ситуация и пълен комфорт до най-малкия детайл.

С грижа за своите клиенти Audi напомня, че сцеплението на летните гуми се влошава, когато температурата навън падне под 7° С. Помислите за Вашата безопасност на пътя, възползвайте се от нашите атрактивни предложения и спечелете Audi Оригинален аксесоар.

Всеки клиент, закупил комплект зимни гуми от марките Continental, Semperit или Barum от оторизираните дилърски продажбено-сервизни комплекси на Audi в страната за периода от 16 октомври до 15 декември 2017 год., може да участва в томбола и да спечели един от следните Audi Оригинални аксесоари:

·         Оригинална спортна чанта Audi – 1 брой

·         Оригинална раница Audi Sport – 10 броя

·         Оригинални мъжки ръкавици Audi Sport размер 9.0 – 7 броя.

Вземете Вашият талон. Попълнете го надлежно и го предайте в определеното за целта място. В случай че името Ви е сред печелившите е от значение всички задължителни данни да са въведени съобразно изискванията. Наградите ще бъдат теглени на 20 декември 2017 в присъствието на нотариус.

Вижте пълните правила на кампанията.