Порше София Запад Новини

Audi оформя света на утрешния ден с прогресивни технологии и ненадминат дизайн. Открийте разнообразието на Audi моделите сега

  1. Новини и събития
  2. ИЗЦЯЛО НОВИЯТ AUDI RS Q8. ВЪРХОВО ПРЕДСТАВЯНЕ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ.
20.01.2020
НОВО ОТ AUDI

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ AUDI RS Q8. ВЪРХОВО ПРЕДСТАВЯНЕ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ.

Най-мощното SUV-Coupé от Audi Sport: Audi RS Q8 , с максимална мощност от 600 к.с., вече можете да видите и мобилния шоурум на Порше София Запад до Парадайс Център. Наред със своето върховно RS-представяне, той впечатлява и със забележителна многостраност - както по отношение на представянето си на пътя, така и що се отнася до дизайна.

Audi RSQ8

Гигантска мощ,интелигентно пренесена на пътя.

Бъдете идеално подготвени за всяка ситуация. На Ваше разположение в Audi RS Q8 е системата за постоянно задвижване на четирите колела quattro с предлаган като опция quattrо спортен диференциал, която осигурява селективно разпределяне на въртящ момент към всяко от колелата на автомобила. Едно подходящо допълнение към набора от технологии е също и серийното пневматично окачване adaptive air suspension sport с RS-специфична настройка и серийното управление на всички колела за още по-пъргава управляемост. Предлаганото като опция електромеханично компенсиране на колебанията на каросерията носят още повече динамика на пътя, особено в завои. Характеристиките на автомобила можете да управлявате от системата Audi drive select с помощта на едно натискане на RS-Mode-бутона, разположен на волана. Освен това по желание можете да поръчате за Audi RS Q8 увеличаване на максималната скорост от 250 км/ч на 305 км/ч.

audi-rs-q8-gruen-frontansicht
Audi RSQ8 on the road 2

Могъщ и динамичен: дизайнът

При Audi RS Q8 солидните възможности на пътя проличават още от пръв поглед. За целта се грижат многобройни RS-специфични елементи, които от всяка гледна точка привличат вниманието към спортния характер на автомобила. Характерната задна част пресъздава спортния дух по нов начин - благодарение на елементи като RS-специфичния дифузорен елемент с допълнителен напречен детейл в карбонова оптика, както и RS-типичните ауспухови накрайници с овална форма. RS-спойлерът в горния ръб на задния капак осигурява допълнителен аеродинамичен натиск върху задницата при високи скорости. Отстрани динамичният силует на Audi RS Q8 се подчертава от спускащата се назад линия на покрива, от RS-праговете в цвета на автомобила и от намаления с десет милиметра клиренс на спортната ходова част. В областта на предната част RS-бронята със спортно-динамичен дизайн на мрежата на предната маска със структура тип пчелна пита и страничните въздуховоди в блестящо черно, както и предният спойлер и маската на предната решетка Singleframe в дизайн Carbon поставят ефектни динамични акценти.

audi-rs-q8-digital-cockpit

Последователен до последния детайл: интериорът

Компактното инструментално табло и хоризонталните линии на таблото създават субективно усещане за простор и свобода.

Широката, симетрично структурирана централна конзола е един от ключовите дизайнерски детайли и е декорирана с матов карбон. 

Audi RS Q8 Interior

 Серийните спортни седалки със серийна тапицерия от комбинация Alcantara/кожа с RS-емблеми предлагат добра странична опора дори при много динамичен стил на шофиране. По желание на клиента те се предлагат и в изпълнение RS-спортни седалки с тапицерия от кожа Valcona с кръстосана структура на шевовете. Предлаганите като опция RS-дизайнерски пакети са изпипани до най-дребния детайл и се предлагат в сиво и червено, като комбинацията от Alcantara и кожа с контрастни шевове създава още по-спортна интериорна атмосфера.

Вижте. Докоснете. Изживейте.

Иновативните теххнологии асистират и улесяват щофирането ви през цялото време.
. RS-специфичния изглед на контролните прибори в серийния Audi virtual cockpit по желание Ви информират за въртящия момент, мощността, ускорението, времената за обиколка на писта, както и за стойностите на хоризонтално и напречно ускорение.

Върховото представяне среща удобството във всекидневието
Audi RS Q8 е отворен за много възможности. Наред със своята импозантна мощност, той предлага едновременно с това и високо ниво на пригоденост за всекидневна употреба. При сгънати задни облегалки той предлага дори още повече: общият товарен обем възлиза на 1.755 литра. Освен това делимата задна седалка серийно осигурява възможност за регулиране в хоризонтална посока.

Image

Бензин / 4.0 l / 600 к.с. / 441 kW

8АТ Тiptronic / 4-вратa

Orka Black Metallic

368329,01 лв.
Никола
Николов
Мениджър Корпоративни Клиенти Audi
Телефон 
Мобилен телефон 
Факс 
Александър
Костадинов
Търговец Audi
Телефон +359 812 84 32
Мобилен телефон +359 888 221 620
Факс 
Виктор
Матев
Търговец Audi
Телефон +359 812 84 79
Мобилен телефон +359 884 668 335
Факс 
Данаил
Тодоров
Търговец Audi
Телефон +359 812 84 53
Мобилен телефон +359 889 747 058
Факс 

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.