Порше София Запад Новини

Audi оформя света на утрешния ден с прогресивни технологии и ненадминат дизайн. Открийте разнообразието на Audi моделите сега

  1. Новини и събития
  2. Audi Twin Cup 2023. destination: progress.
16.07.2023
Новини от Audi

Audi Twin Cup 2023. destination: progress.

Отборът на Порше София Запад с участие на тазгодишното издание на престижния конкурс Audi Twin Cup в категории "Продажби" и "Следпродажбено обслужване".

Audi Twin Cup 2023_POZA Team

Екипът на Audi Bulgaria, представен от Порше София Запад, демонстрира отлични познания за марката и първокласен умения в продажбените и следпродажбените процеси на Audi Twin Cup 2023.  

Twin Cup е глобалното състезание на AUDI AG, което пресъздава безупречното обслужване на клиентите. До тази година Audi Twin Cup се провеждаше в две Aftersales категории – обслужване и технологии. В тазгодишното издание за първи път към състезанието се присъединиха и търговски екипи в подкатегориите "Нови" и "Употребявани автомобили." Името на събитието от 2023 г. вече репрезентира двете бизнес подразделения -  „Продажби“ и „Следпродажбено обслужване.“



Image

За екипа на Порше София Запад удовлетворението на клиентите и отличното обслужване са от първостепенно значение. За да докажем ангажимента си да предоставим най-доброто изживяване за тях, за поредна година взехме участие в престижния конкурс Audi Twin Cup 2023. Заредени с мотивация и ентусиазъм, нашите квалифицирани специалисти демонстрираха своята експертиза и в двете категории - "Продажби" и "Следпродажбено обслужване."

Заедно с отборите на още 26 пазара, Team Bulgaria премина през серия състезателни кръгове, на които демонстрира своето широкообхватно ноу-хау и технически умения в допълнение към първокласните си търговски способности в продажбите и следпродажбеното обслужване. Задачите бяха основани на сценарии, с които екипите се сблъскват в ежедневната си работа. В допълнение към предизвикателствата, свързани с модели като Audi Q8 e-tron, Audi Q4 e-tron и Audi Q5, експертният опит на участниците беше подложен и на  всеобхватен тест за продуктите, клиентите, процесите и бранда.

Image
Image
Image
Image
Image

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.