Порше София Запад Оферти и акции

Audi оформя света на утрешния ден с прогресивни технологии и ненадминат дизайн. Открийте разнообразието на Audi моделите сега.

 1. Оферти и акции
 2. ПРОГРАМА СЕРВИЗ 4+ ОТ ПОРШЕ СОФИЯ ЗАПАД
01.04.2023
Оферти и акции

ПРОГРАМА СЕРВИЗ 4+ ОТ ПОРШЕ СОФИЯ ЗАПАД

Порше София Запад предлага изгодни сервизни пакети за избрани модели Audi на възраст над 4 години*

POZA_Service_Key Handout

Лоялността и доверието се градят с течение на дългогодишно сътрудничество. Вашето удовлетворение е онова, което ни мотивира да работим непрекъснато, за да подобрим обслужването си и да оправдаем Вашите очаквания. Затова Ви предлагаме нашите сервизни пакети, които са  специално предназначени за  избрани Audi модели над 4 години от датата на стартиране на гаранцията и Ви предлагат изгодно ценово предимство за извършения ремонт и вложените части.  

DSC03822
DSC03749

СМЯНА НА МОТОРНО МАСЛО, МАСЛЕН, ГОРИВЕН И ПОЛЕНОВ ФИЛТЪР.

Високоефективните Audi Оригинални моторни масла могат да предотвратят прегряването на двигателя и по този начин да удължат експлоатационния му пробег. Маслото на двигателя трябва да се сменя редовно съгласно предписанията на производителя. За да остане Вашето Audi един Оригинал.


ПРИ НАС ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОДХОДЯЩОТО МАСЛО.

Важно е да се използва моторно масло, което е предназначено за конкретния тип двигател. Екипите за изследване и разработка на Audi  разработват съответните моторни масла с висока производителност. Можете да разчитате, че съдържанието на Audi Оригинални моторни масла и моторни масла Castrol гарантира дълъг експлоатационен живот на двигателя.

AUDI ОРИГИНАЛНО МОТОРНО МАСЛО С ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ LONGLIFE III И IV

 • Отлични смазочни качества. Спомага за удължаване на експлоатационния живот на двигателя.
 • Специални добавки. Стабилизират смазващия слой и намаляват разхода на масло.
 • Спестява гориво. По-добра ефективност благодарение на по-малко триене.
DSC04104

ВРЕМЕ ЗА СМЯНА НА МОТОРНО МАСЛО В AUDI ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ

При всяко пътуване моторното масло е изложено на високи налягания, съпротивления и температури. То поема фин прах, киселини и вода. Така  и най-доброто масло губи своите качества. Затова Audi разработи технология, която позволява гъвкав интервал за смяна на маслото.

Този тип сервизно обслужване взима под внимание Вашия личен стил на шофиране и индивидуалните условия на експлоатация на автомобила. В зависимост от това индикацията за сервизен интервал Ви напомня за предстояща смяна на моторно масло най-късно след 24 месеца или съответно 30 000 км.

Image

СЕРВИЗНА ИНСПЕКЦИЯ СЪС СМЯНА НА МАСЛО 

За да се чувствате сигурни и Вашето Audi да запази стойността си производителят препоръчва след определен пробег или период, всеки автомобил да бъде напълно проверен в рамките на една инспекция. Обемът на проверките зависи от годината на производство на автомобила и неговия пробег, като може да достигне до 50 отделни точки.
Инспекцията е сред пакетните предложения на програмата Сервиз 4+ и Ви дава възможност да удължите срока на действие на Вашата гаранция за мобилност
Защото Вашата мобилност е наша цел - при повреда в България или в чужбина*. Гаранцията за мобилност се подновява при всяка инспекция, направена от оторизиран сервиз на марката Audi, когато в пълен обем са изпълнени предписаните дейности.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ СЕРВИЗНИ ДЕЙНОСТИ И КОГА СА НЕОБХОДИМИ ТЕ?

Под допълнителни дейности в рамките на инспекцията се разбира смяната на износващи се части, която трябва да се извършва в рамките на определен времеви интервал - по предписание на производителя. Към това спада например смяната на филтри или запалителни свещи. Интервалите за смяна са например 2, 4 и 6 години или съответно 30 000, 60 000 или 90 000 км в зависимост от модела на автомобила.

В зависимост от модела и указанията за експлоатация, може да е необходимо например по време на Вашето посещение в сервиза да се смени въздушния филтър в случай, когато автомобилът се движи предимно в запрашена среда. Това важи и за горивния филтър: ако зареждате дизелово гориво с ниско качество, филтърът трябва да се смени по-рано от предписания интервал.

ВЪЗМОЖНИ ДРУГИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ В РАМКИТЕ НА ИНСПЕКЦИЯТА:

 • смяна на спирачна течност
 • смяна на маслото на скоростна кутия
 • смяна на маслото на съединителя при
 • задвижване на четирите колела
 • почистване, смазване на водачите на
 • люка на покрива
 • регулиране на фарове
 • смяна на ангренажен ремък.
Image

В рамките на инспекцията според указанията на производителя, Вашето Audi ще бъде проверено щателно от нашите сервизни специалисти. За да се намали рискът от възможни повреди или дефекти е препоръчително да бъдат извършени необходимите допълнителни сервизни дейности. За да се радвате и в бъдеще на Вашето Audi.

Image

СМЯНА НА ДИСКОВЕ И НАКЛАДКИ.

Наред с накладките, спирачните дискове са сред най-склонните към износване части на спирачната система. Тя функционира оптимално благодарение на Оригиналните части на Audi, които пасват перфектно, и професионалния монтаж от обучените служители на сервиза.

Image

Наред с накладките, спирачните дискове са сред най-склонните към износване части на спирачната система. Тя функционира оптимално благодарение на Оригиналните части на Audi, които пасват перфектно, и професионалния монтаж от обучените служители на сервиза.

AUDI ОРИГИНАЛНИ СПИРАЧКИ СЕ СЪСТОЯТ ОТ СЛЕДНИТЕ ДВА КОМПОНЕНТА:

DSC04432

Спирачни накладки


Спирачните накладки са изработени от различни материали. Носещата платка на накладките е от метал. Фрикционният материал, в зависимост от категорията, е от метални, органични или керамични смеси. Коефициентът на триене на спирачните накладки не трябва да намалява при натоварване. Освен това накладките трябва да са устойчиви на температури до 800° C.

Image

Спирачни дискове 


Спирачният диск е направен от чугун или стомана и при модела с вътрешна / външна вентилация отстрани има радиални отвори за охлаждане. По този начин охлаждащият въздух протича по-добре през тях. Поради по-голямата повърхност в сравнение с масивните модели, вентилираните спирачни дискове на Audi Оригинални части имат по-добро отделяне на топлина и така се охлаждат по-бързо.

КРАТКА ПАУЗА - БЪРЗ ПОГЛЕД КЪМ ПРЕДИМСТВАТА НА AUDI ОРИГИНАЛНИ СПИРАЧКИ.

Audi Оригинални спирачки са разработени специално за всяко Audi. Тази прецизна изработка, съчетана с професионален монтаж от обучени служители на Audi, дава много предимства на Audi Оригинални спирачки:

 • Отличен коефициент на триене между диск и накладки.
 • Това  допринася за скъсяване на спирачния път.
 • Изключително добра производителност и след многократно интензивно спиране.
 • Тиха и плавна работа - над 25 компонента на секционния материал на накладките се грижат за безшумната и ефектиена работа на спирачната система.
 • Непроменлив спирачен ефект в двете посоки на въртене на спирачния диск и при високи температурни натоварвания.
 • Добри самопочистващи качества.
Image

СМЯНА НА АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК

По време на експлоатационния им живот Оригиналните зъбни ремъци на Audi изминават внушителни километри в двигателя. Те се състоят от стъклени и пластмасови нишки с висока здравина и имат устойчиво на износване покритие, за да издържат на високи и едновременно с това променливи натоварвания. По този начин те гарантират прецизно управление на двигателя.
Доверете се на Оригиналното качество на Audi и на професионалния монтаж от нашите обучени Audi сервизни специалисти.  При смяна на ангренаж комплект Порше Варна Ви гарантира същия експлоатационен срок, първоначално предоставен от завода производител. 

DSC04201
 • Какво постига ангренажният ремък по време на своя експлоатационен живот?Ангренажният ремък свързва коляновия и разпределителния вал. Без него двигателят не може да работи. И тъй като той работи непрекъснато, за времето на своят експлоатационен живот изминава разстояние, което се равнява на шест обиколки на земното кълбо.
 • Каква е функцията на ангренажния ремък?
  Ангренажният ремък синхронизира движението на коляновия и разпределителния вал. В следствие на това разпределителния вал задвижва клапаните на цилиндрите. Често ангренажният ремък задвижва и водната помпа.
  Защо трябва редовно да се проверява и сменя?
  Старият и износен ремък може да се скъса и да предизвика сериозна повреда на двигателя. Причината: Управлението на клапаните на двигателя се нарушава, буталото удря върху клапана - често с 15 м/с.
 • Кога трябва да се смени ангренажният ремък?
  В зависимост от модела, двигателя и начина на експлоатация се прилагат фиксирани интервали за смяна или интервали за проверка съгласно предписанията на производителя. Фиксираните интервали за смяна най-често са свързани с изминатите километри и са в рамките от 60 000 км до 210 000 км. Ангренажните ремъци при бензиновите двигатели много често имат интервали за проверка като по време на регулярно сервизно обслужване механикът преценява дали е необходима смяна.
 • Защо не трябва да сменям ангренажния ремък сам?
  Неправилно монтираният ангренажен ремък ще повреди двигателя веднага. Същевременно смяната изисква технически познания и специални инструменти. Зъбните колела трябва да са перфектно зацепени и ангренажният ремък правилно обтегнат. Добре е да се смени и водната помпа, обтегачите и ролките.
Image
Image

НИЕ ВЪЗНАГРАЖДАВАМЕ ВАШЕТО ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ НАС.

Не правете компромиси, когато става въпрос за Вашето Audi и удоволствието от шофирането. Защото е важно да може да разчитате на автомобила си, докато сте на път. Ние знаем това. Благодарение на експертните познания на нашите сервизни специалисти, качествените материали и специализирани инструменти ежедневно се грижим за изграждане на доверие между Вас и Вашето Audi. Убедете се сами!
Разгледайте предложенията в ценовата листа на Сервиз 4+ и се обърнете към наш консултант за изготвяне на индивидуална оферта.

ЦЕНОВА ЛИСТА

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.