АКТУАЛНО В ДИЛЪРСТВАТА
26.11.2020

ПОРШЕ СОФИЯ ЗАПАД ОСТАВА С НЕПРОМЕНЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА

Запознайте се с актуалните ни предложения за сервиз и покупка на автомобил или заповядайте в дилърството. Ние сме на Ваше разположение.
POZA Reception Desk

Дори в настоящата предизвикателна ситуация основна мисия за Порше София Запад остава предлагането на най-доброто преживяване за клиентите. Затова целият продажбено-сервизен комплекс ще работи с непроменено работно време както и до момента при спазване на всички мерки за безопасност.

Изберете, тествайте и поръчайте мечтания автомобил

Намерете желания модел онлайн в секция налични автомобили на сайта на audi.bg ,  където можете да разгледате интериора и екстериора, и да се запознаете с пълното описание на оборудването.
Свържете се с нашите търговски консултанти  и заявете оферта онлайн или по телефона.
Изберете най-подходящата за вас опция за финансиране  и направете Вашата поръчка.
Остава само да получите своя нов автомобил. И това в наша грижа! Ще ви го доставим -  почистен, дезинфекциран и готов за нови преживявания.

Ако желаете да тествате избран модел, но нямате възможност да посетите шоурума, може да се възползвате от услугата  "Тест драйв от врата до врата."  Моля уговорете предварително тестовото шофиране с наш търговски консултант.

/Тестовото шофиране може да се осъществи при наличие на заявения за тест-драйв модел./

Възползвайте се от актуалните ни сервизни предложения  и услугата "Сервиз от врата до врата."

Сервизът на Порше София Запад е отворен през делничните дни и събота с пълно работно време от 9:00 до 18:00 ч., а  нашите професионални екипи ще се погрижат автомобилът Ви да е подготвен за предизвикателствата за зимния сезон. Не само ще гарантираме експертна грижа за вашия автомобил, но при необходимост ще го вземем от вратата ви и ще го доставим  след приключване на сервизните дейности.

Услугата "Сервиз от врата до врата" включва още съхраняване на автомобила на паркинг на територията на комплекса до 5 календарни дни (без начисляване на допълнителна такса). 

Услугата е валидна за:

  • Общи и каросерийни ремонти,;
  • Технически преглед и диагностика;
  • Регулярен инспекционен сервиз;
  • Авто-козметика и дезинфекция.