Порше София Запад Новини

Audi оформя света на утрешния ден с прогресивни технологии и ненадминат дизайн. Открийте разнообразието на Audi моделите сега

  1. Новини
  2. AUDI SPOTLIGHT. НОВИТЕ МОДЕЛИ БЛИЗО ДО ВАС.
04.09.2020
НОВО ОТ AUDI

AUDI SPOTLIGHT. НОВИТЕ МОДЕЛИ БЛИЗО ДО ВАС.

Новите модели на Audi са в центъра на вниманието в мобилния шоурум на Audi, точно до Paradise Center.

Audi Spotlight

Audi отново е в главната роля - под светлините на прожекторите в мобилния шоурум на бранда, точно до Paradise Center. 

Audi Spotlight е концепция, създадена, за да отговори на нарастващото търсене и променящите се нужди на клиентите в забързаното градско ежедневие. Мобилният шоурум съчетава предимствата на традиционния търговски комплекс с преимуществата на съвременния градски pop-up store, позволявайки на клиентите и феновете да се докоснат до най-новите модели от гамата на Audi на удобна и централна локация в столицата.

Audi Spotlight предоставя оптимални възможности за персонализиране на избрани модели и изготвяне на индивидуални оферти за финансиране, оползотворявайки най-пълноценно престоя на посетителите в шоурума.

 

Впечатляващ от всяка перспектива, съвършен във всеки детайл. Audi RS 7 e под светлините на прожекторите в мобилния шоурум на Audi. 

Всички посетители са добре дошли в Audi Spotlight. Независимо дали искат да се запознаят с най-актуалното от бранда, да получат професионална консултация за най-новите технологии и услуги от Audi, или желаят да конфигурират свой индивидуален модел с оглед изготвяне на поръчка, нашите търговски консултанти ще ги напътстват с експертни съвети през целия процес на покупка.

Гостите на шоурума, които го посетят с намерение за покупка, ще могат да се възползват и от специалните предложения по кампанията Audi Together Bonus, валидни до края на месец септември.  

 
 

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.