НОВО ОТ AUDI
04.09.2020

AUDI SPOTLIGHT. НОВИТЕ МОДЕЛИ БЛИЗО ДО ВАС.

Новите модели на Audi са в центъра на вниманието в мобилния шоурум на Audi, точно до Paradise Center.
Audi Spotlight

Audi отново е в главната роля - под светлините на прожекторите в мобилния шоурум на бранда, точно до Paradise Center. 

Audi Spotlight е концепция, създадена, за да отговори на нарастващото търсене и променящите се нужди на клиентите в забързаното градско ежедневие. Мобилният шоурум съчетава предимствата на традиционния търговски комплекс с преимуществата на съвременния градски pop-up store, позволявайки на клиентите и феновете да се докоснат до най-новите модели от гамата на Audi на удобна и централна локация в столицата.

Audi Spotlight предоставя оптимални възможности за персонализиране на избрани модели и изготвяне на индивидуални оферти за финансиране, оползотворявайки най-пълноценно престоя на посетителите в шоурума.

 

Впечатляващ от всяка перспектива, съвършен във всеки детайл. Audi RS 7 e под светлините на прожекторите в мобилния шоурум на Audi. 

Всички посетители са добре дошли в Audi Spotlight. Независимо дали искат да се запознаят с най-актуалното от бранда, да получат професионална консултация за най-новите технологии и услуги от Audi, или желаят да конфигурират свой индивидуален модел с оглед изготвяне на поръчка, нашите търговски консултанти ще ги напътстват с експертни съвети през целия процес на покупка.

Гостите на шоурума, които го посетят с намерение за покупка, ще могат да се възползват и от специалните предложения по кампанията Audi Together Bonus, валидни до края на месец септември.